Vauhtia, fyssaria ja takkitarvetta

Sunnuntaina oli tylsä päivä ja maanantaina minulla oli vauhtia enemmän kuin Emäntä uskoi. Menimme koirapuistoon ja minä lähdin juoksemaan niin kovaa, kuin tassuista lähti. Aita tuli kuitenkin aivan liian nopeasti vastaan. Maha ja tassunpohjat vilahtivat ja minä taisin jonkinmoisen voltinkin heittää. En kuitenkaan pysähtynyt pitkäksi aikaa, vaan jatkoin juoksua toiseen suuntaan.

Tiistaina minulla oli fyssari, joka hieroi paikat kuntoon. Vaikka minulta löytyi muutamia jumissa olevia lihaksia, fyssari sai ne kaikki kuntoon. Pois lähtieesä odotushuoneessa oli toinen koira, mutta en edes huomannut sitä, kun olin niin rentoutunut. Fyssarilla on minusta superkiva käydä!

Perjantaina minulla ja Tuulilla oli agitreenit. Minulla oli niin kovasti vauhtia, että aluksi juoksin muutamat hepulikierrokset. Olin niin tohkeissani, että meinasi mennä radan hankala alku ihan plörinäksi. Renkaan kanssa minulla ei aluksi ihan sujunut, kun loikin sen sivuista läpi… No pääsin minä sentään siitä renkaastakin muutaman kerran onnistuneesti läpi!

Nyt, kun viikolla on ollut pakkasta, minulle on pitänyt pukea monenmoisia takkeja. Ongelmana on se, että kaikki takit tuntuvat hiertävän! Taidan joutua takkiostoksille, ennen kun tulee vielä kovemmat pakkaset…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 2 =