Kavereita ja epikset

Keskiviikkona kävin Emännän ja uusien kavereiden (Hotti, Lämä, Möly, Lana, Aada) kanssa lenkillä. Minua ensin jännitti muut koirat ja kävelin Emännän selän takana, mutta loppulenkistä aloin jo olemaan rennompi. Lenkki oli joka tapauksessa ihan mukava. Kun pääsimme autolle, Emäntä oli punainen ja puuskutti.

Torstaina lähdimme Voikkaalle. Veimme sinne aktivointipelin, jota kaikki Voikkaan koirat pääsivät kokeilemaan. Minä olin jo ratkaissut pelin aikaisemmin. Dana runnoi peliä tassuilla ja sai namit syötäväksi. Sointu ei tajunnut sitä peliä ollenkaan. Rauha ratkaisi pelin hetkessä ja Tyyne kävi pelin viereen nukkumaan.

”Hötkyilkööt nuo nuoremmat, ehtiihän tässä” pohtii Tyyne

Perjantaina oli agitreenit. Minulla ja Tuulilla meni oikeastaan aika hyvin. Teimme treeneissä rataa ja lopuksi keppejä. Niissä kepeissä on vielä vähän hakemista…

Lauantaina oli agiepikset. Minä odottelin koko ajan kiltisti. Eka ratamme menin kutosesteelle saakka hyvin. Sen hypyn jälkeen minä kävin pienellä kunniakierroksella, mutta en hypännyt yhtään ylimääristä estettä. Ihan lopussa menin vielä uuden kunniakierroksen ja kävinpähän yhdessä putkessakin, kun se osui matkanvarrelle. Harmi vain, että sen putken ei kuulunut olla siinä vaiheessa…

Kun menimme samaa rataa uudestaan, kävin taas kutosesteen jälkeen kunniakierroksella, mutta sen jälkeen jatkoin matkaa. Minä kuitenkin juoksin yhden putkenpään ohi, ja siitä sain viisi virhepistettä. Sijoituimme kuitenkin toisiksi Tuulin kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 5 =